Italia mbyll diskotekat dhe klubet e natës

Italia mbyll klubet dhe diskotekat dhe e bën të detyrueshme mbajtjen e maskës në disa ambiente të hapura gjatë natës, në hapin e parë të këtij lloji pas rritjes së rasteve me Covid-19 në vend, veçanërisht mes të rinjve.