Italia “mbyll” sërish kufijtë me Shqipërinë, nuk pranohet më arsyeja e turizmit

Publikuar më: 25/10/2021, ora 15:57

Italia “mbyll” sërish kufijtë me Shqipërinë, nuk pranohet më arsyeja e turizmit

Publikuar më: 25/10/2021, ora 15:57

Lajme jo të mira vijnë për të gjithë ata që duan të udhëtojnë nga dhe në drejtim të Italisë. Për shkak të situatës së tyre pandemike, Shqipëria dhe vendet e tjera të Ballkanit Perëndimor, me përjashtimin e Kosovës, do hiqen nga dita e nesërme nga lista D ku ndodheshin deri më sot dhe do të bëjnë pjesë në listën E.

Italia “mbyll” sërish kufijtë me Shqipërinë, nuk pranohet më arsyeja e turizmit

Publikuar më: 25/10/2021, ora 15:57

Lajme jo të mira vijnë për të gjithë ata që duan të udhëtojnë nga dhe në drejtim të Italisë. Për shkak të situatës së tyre pandemike, Shqipëria dhe vendet e tjera të Ballkanit Perëndimor, me përjashtimin e Kosovës, do hiqen nga dita e nesërme nga lista D ku ndodheshin deri më sot dhe do të bëjnë pjesë në listën E.