Italia në zgjedhje më 25 shtator, partia neo-fashiste favorite

Publikuar më: 22/7/2022, ora 10:31

Italia në zgjedhje më 25 shtator, partia neo-fashiste favorite

Publikuar më: 22/7/2022, ora 10:31

Kriza politike në Itali përfundon me zgjedhje të parakohshme. Presidenti Sergio Mattarella pranoi dorëheqjen e dytë të kryeministrit Mario Draghi dhe menjëherë shpërndau Parlamentin.