Italia njeh patentat shqiptare të marra pas 2017-s, kushtet dhe dokumentet… – A2

Italia njeh patentat shqiptare të marra pas 2017-s, kushtet dhe dokumentet…

Duke nisur nga 8 shtatori nuk do të përsëriten skena të tilla, kur policia italiane ndalonte bashkëkombësit tanë që qarkullonin atje me patenta shqiptare.