Italia po del nga kriza. Kurba e pandemisë në rënie, nga 18 maji hapen lokalet

420 vdekje të reja në 24 orë dhe 94 të shtruar më pak në repartet e kujdesit intensiv. Italia shënon çdo ditë progres në betejën kundër Covid-19.