Italia prezanton certifikatën “Super Green Pass”, të pavaksinuarit përjashtohen nga jeta sociale

Përditësuar më: 25/11/2021, ora 13:53

Italia prezanton certifikatën “Super Green Pass”, të pavaksinuarit përjashtohen nga jeta sociale

Përditësuar më: 25/11/2021, ora 13:53

Të shpëtohen Krishtlindjet, të ndalet rritja e infektimeve dhe t’i ofrohet siguri operatorëve turistikë dhe të gjithë aktivisteve ekonomike. Janë këto objektivat e paktës së re të masave anti-covid, e prezantuar nga kryeministri Mario Draghi pas dritës jeshile nga Këshilli i Ministrave. Masat që hyjnë në fuqi nga 6 dhjetori deri në 15 janar, përfshijnë të ashtuquajturën “Super Green Pass”, certifikata e gjelbër që do t’i jepet vetëm personave të vaksinuar apo të shëruar nga koronavirusi, dhe jo atyre që kanë test negativ.

Italia prezanton certifikatën “Super Green Pass”, të pavaksinuarit përjashtohen nga jeta sociale

Përditësuar më: 25/11/2021, ora 13:53

Të shpëtohen Krishtlindjet, të ndalet rritja e infektimeve dhe t’i ofrohet siguri operatorëve turistikë dhe të gjithë aktivisteve ekonomike. Janë këto objektivat e paktës së re të masave anti-covid, e prezantuar nga kryeministri Mario Draghi pas dritës jeshile nga Këshilli i Ministrave. Masat që hyjnë në fuqi nga 6 dhjetori deri në 15 janar, përfshijnë të ashtuquajturën “Super Green Pass”, certifikata e gjelbër që do t’i jepet vetëm personave të vaksinuar apo të shëruar nga koronavirusi, dhe jo atyre që kanë test negativ.