“Itinerari Fishtian”, restaurohet shtëpia e “Homerit Shqiptar”

Ministria e Kulturës ka paraqitur projektin e tij “Itinerari Fishtian”, që me anë të një seri aktivitetesh do të nderojë gjithë rrugëtimin intelektual të atit françeskan Gjergj Fishta.
Në studion e A2, Edlira Zhiti e Ministrisë së Kulturës shpjegon specifikat e projektit dhe etapat e tij.