Izolimi në shtëpi dhe këshillat për të shmangur mërzinë

Psikologia Jorida Rustemi e ftuar përmes Skype në “Dita Jonë” për të na treguar sesi ajo dhe familja po e përjetojnë vetëizolimin, e natyrisht, për të ndarë me ne disa këshilla për të shmangur mërzinë e të ndenjurit brenda.