Izolimi nga acari, 12 misione shpëtimi me helikopter – A2

Izolimi nga acari, 12 misione shpëtimi me helikopter

Izolimi nga dëbora dhe ngricat kanë detyruar dhjetëra banorë, kryesisht të zonave malore, që të kërkojnë ndihmë të specializuar mjekësore.