Jaka: Sipërmarrja s’ka strukturë për të mbajtur peshën e pandemisë, presim një paketë të tretë

Nikolin Jaka, kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë, u shpreh në A2 Business Week se qeverisë i është bërë e qartë paketa me 18 pika, për të cilën ka një qëndrim të unifikuar nga 22 shoqata të biznesit.