“Jam unë që e ka ngritur në Kuvend New York Times, Berisha me tha që ishte letër higjienike”

Nga A2 CNN
10 Shkurt 2023, 23:50 | Aktualitet

E përditshmja amerikane New York Times, ka deklaruar, në kundërshtim me atë që thuhet nga kryeministrja, se nuk ishte Mc Gonigal qe i kërkoi takim kryeministrit Rama, por që ishte Agron Neza që e prezantoi zyrtarin e FBI me këshilltarin “informal” Dorian Ducka, dhe ky i fundit me kreun e qeverisë. Brace bën një batutë. “Unë e njoh New York Times, jam personi që e ka ngritur në Kuvend dhe mu tha nga Berisha ulë ule atë letrën higjienike, ishte para Gërdecit. Mendoj se do të ketë një debat në Kuvend ku të gjithë, përfshirë kryeministri, të thotë të vetën për kontradiktat”.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Erion Dushi