Janari i nxehtë politik dhe zgjedhjet lokale

Publikuar më: 14/1/2022, ora 20:03

Janari i nxehtë politik dhe zgjedhjet lokale

Publikuar më: 14/1/2022, ora 20:03

Janari i nxehtë politik, situata në Partinë Demokratike, zgjedhjet lokale, presidenti Ilir Meta mes ish-kryeministrit Sali Berisha dhe Lulzim Bashës dhe qeverisja e mazhorancës ishin disa nga temat e trajtuara në studion e Ditari në A2 CNN me pedagogun ekomunikimit Erlis Çela.

Janari i nxehtë politik dhe zgjedhjet lokale

Publikuar më: 14/1/2022, ora 20:03

Janari i nxehtë politik, situata në Partinë Demokratike, zgjedhjet lokale, presidenti Ilir Meta mes ish-kryeministrit Sali Berisha dhe Lulzim Bashës dhe qeverisja e mazhorancës ishin disa nga temat e trajtuara në studion e Ditari në A2 CNN me pedagogun ekomunikimit Erlis Çela.