Jane Fonda e sëmurë me kancer, por vijon xhirimet e filmave

Publikuar më: 3/9/2022, ora 14:10

Jane Fonda e sëmurë me kancer, por vijon xhirimet e filmave

Publikuar më: 3/9/2022, ora 14:10

Fituesja e çmimit Oscar, Jane Fonda e publikoi vetë lajmin, për të shuar lajmet e tabliodeve e rrjeteve sociale. Pranoi se sapo ka nisur një trajtim 6-mujor me kimioterapi pasi vuan nga një formë e lehtë e limfomës, tumor në sistemin limfatik. “Miqtë e mi të dashur, dua të ndaj me ju diçka vërtet personale. Jam diagnostikuar me kancer limfatik dhe kam nisur trajtimin me kimio. Është një kancer i kurueshëm. 80% e njerëzve mbijetojnë, ndaj ndihem vërtet me fat”, tha Fonda.

Jane Fonda e sëmurë me kancer, por vijon xhirimet e filmave

Publikuar më: 3/9/2022, ora 14:10

Fituesja e çmimit Oscar, Jane Fonda e publikoi vetë lajmin, për të shuar lajmet e tabliodeve e rrjeteve sociale. Pranoi se sapo ka nisur një trajtim 6-mujor me kimioterapi pasi vuan nga një formë e lehtë e limfomës, tumor në sistemin limfatik. “Miqtë e mi të dashur, dua të ndaj me ju diçka vërtet personale. Jam diagnostikuar me kancer limfatik dhe kam nisur trajtimin me kimio. Është një kancer i kurueshëm. 80% e njerëzve mbijetojnë, ndaj ndihem vërtet me fat”, tha Fonda.