“Janë vrarë 3 mijë veta, 6 mijë humbën shtëpitë”, debat në A2 Business për kriptovalutat

Çështja e kriptovalutave solli debat në A2 Business mbrëmjen e së mërkurës mes ish-ministrit të Financave, Arben Malaj, dhe ekspertit të kësaj fushe në Kosovë, Besart Hajrizi.

  • LAJMI I FUNDIT | Apeli i Posaçëm lë në fuqi dënimin me 14 vite burg për Arbër Çekajn
  • LAJMI I FUNDIT | Apeli: 10 vjet e 8 muaj burg për Donaldo Lushajn
  • LAJMI I FUNDIT | Apeli i Posaçëm konfirmon 8 vitet e 8 muaj për Armando Pezakun