Jarinja dhe Bërnjaku të bllokuara, serbët vendosin zhavorr, disa të arrestuar

Përditësuar më: 23/9/2021, ora 12:34

Jarinja dhe Bërnjaku të bllokuara, serbët vendosin zhavorr, disa të arrestuar

Përditësuar më: 23/9/2021, ora 12:34

As përkeqësimi i motit dhe ulja e temperaturave nuk po i ndalon. Serbët lokalë vijojnë të mbajnë të bllokuara dy pikat kufitare të Kosovës me Serbinë, në Jarinjë dhe Bërnjak.

Jarinja dhe Bërnjaku të bllokuara, serbët vendosin zhavorr, disa të arrestuar

Përditësuar më: 23/9/2021, ora 12:34

As përkeqësimi i motit dhe ulja e temperaturave nuk po i ndalon. Serbët lokalë vijojnë të mbajnë të bllokuara dy pikat kufitare të Kosovës me Serbinë, në Jarinjë dhe Bërnjak.