Java amerikane e arsimit ndërkombëtar dhe mundësitë për të rinjtë

Përditësuar më: 16/11/2021, ora 08:51

Java amerikane e arsimit ndërkombëtar dhe mundësitë për të rinjtë

Përditësuar më: 16/11/2021, ora 08:51

Kjo është java e arsimit ndërkombëtar në Shtetet e Bashkuara, e cila u kushtohet mundësive që studentët nga e gjithë bota kanë për të studiuar në universitetet amerikane. Të ftuar në Dita Jonë për të zbuluar këto mundësi ishin Aida Hudhrin nga “Education USA” dhe Amanda Robertson nga ambasada amerikane.

Java amerikane e arsimit ndërkombëtar dhe mundësitë për të rinjtë

Përditësuar më: 16/11/2021, ora 08:51

Kjo është java e arsimit ndërkombëtar në Shtetet e Bashkuara, e cila u kushtohet mundësive që studentët nga e gjithë bota kanë për të studiuar në universitetet amerikane. Të ftuar në Dita Jonë për të zbuluar këto mundësi ishin Aida Hudhrin nga “Education USA” dhe Amanda Robertson nga ambasada amerikane.