Java e kulturës britanike, jo vetëm një javë me art, por i gjithë viti me festime

Publikuar më: 8/9/2022, ora 16:41

Java e kulturës britanike, jo vetëm një javë me art, por i gjithë viti me festime

Publikuar më: 8/9/2022, ora 16:41

Prezantohet programi artistik i javës së kulturës britanike, që ka nisur në fakt me kriket dhe koncertin e Rita Orës në Tiranë. Ambasadori britanik thekson se kultura britanike këtë javë do të shkojë edhe në rrethe, ndërsa nuk shmangu edhe çështjen e shqiptarëve që kërkojnë të shkojnë në Angli apo zhvillimet politike të fundit.

Java e kulturës britanike, jo vetëm një javë me art, por i gjithë viti me festime

Publikuar më: 8/9/2022, ora 16:41

Prezantohet programi artistik i javës së kulturës britanike, që ka nisur në fakt me kriket dhe koncertin e Rita Orës në Tiranë. Ambasadori britanik thekson se kultura britanike këtë javë do të shkojë edhe në rrethe, ndërsa nuk shmangu edhe çështjen e shqiptarëve që kërkojnë të shkojnë në Angli apo zhvillimet politike të fundit.