Java e modës në New York, Michael Kors prezanton koleksionin e ri 2019/2020

Ishte radha e Michael Kors për të prezantuar në Javën e Modës në New York, koleksionin e ri vjeshtë-dimër 2019-2020. Artisti, lindur në New York, u frymëzua nga optimizmi që karakterizon amerikanët dhe shpreson që këtë mesazh ta përcjellë edhe përmes koleksionit të tij që njerëzit të mos harrojnë kurrë që të bashkuar mund të bëjnë gjëra të jashtëzakonshme.