Java e modës në Nju Jork, Carolina Herrera sjell një koleksion të freskët për verën 2024

Publikuar më: 13/9/2023, ora 11:38

Java e modës në Nju Jork, Carolina Herrera sjell një koleksion të freskët për verën 2024

Publikuar më: 13/9/2023, ora 11:38

Ishte radha e Carolina Herrera-s për të prezantuar në Nju Jork një koleksion të ri, te bukur e të freskët, plot ngjyra, për pranverën dhe verën e ardhshme. Herrera vjen edhe me një mesazh.

Java e modës në Nju Jork, Carolina Herrera sjell një koleksion të freskët për verën 2024

Publikuar më: 13/9/2023, ora 11:38

Ishte radha e Carolina Herrera-s për të prezantuar në Nju Jork një koleksion të ri, te bukur e të freskët, plot ngjyra, për pranverën dhe verën e ardhshme. Herrera vjen edhe me një mesazh.