Java e Modës në Nju-Jork, frymëzuar nga vitet 20, Tadashi Shoji prezanton koleksionin e ri

Tadashi Shoji rikthehet në pasarelë, këtë herë me një koleksion mahnitës, frymëzuar për koleksionin e ri pranverë/verë 2022, nga moda e viteve ’20. Gjithçka në këtë koleksion, edhe mënyra se si u prezantua, na kthen 10 dekada pas, në realizimin e videove, por edhe modeleve dhe copave, duke guxuar në krahasim me 100 vite më parë, vetëm me ngjyrat sepse eleganca mbetet po ajo.