Java e modës në Nju Jork, ngjyra dhe ekstravagancë në pasarelë

Një koleksion i frymëzuar plotësisht nga muzika “rock”. I tillë ishte ai që prezantoi dizenjatori amerikan Jeremy Scott gjatë javës së modës në Nju Jork.