“Java e parasë”, të rinjtë mësojnë për përdorimin e lekut – A2

“Java e parasë”, të rinjtë mësojnë për përdorimin e lekut

Çelet sot java e parasë. Përgjatë një jave, nga data 25 deri më 31 mars, nën sloganin “Tepër i ri për të folur me Lekë të vjetër” Banka e Shqipërisë dhe Shoqata Shqiptare e Bankave bëjnë ndërgjegjësimin e brezit të ri për të qenë të përgjegjshëm dhe të aftë financiarisht në të ardhmen.