Java e parë e mësimit, Zhapaj: Hiqni policët nga dera. Universiteti vartës i ministrisë

Publikuar më: 21/10/2021, ora 15:20

Java e parë e mësimit, Zhapaj: Hiqni policët nga dera. Universiteti vartës i ministrisë

Publikuar më: 21/10/2021, ora 15:20

Në javën e parë të nisjes së mësimit në auditore për studentët, ende nuk ka të dhëna sesa prej tyre janë vaksinuar dhe sa të tjerë kanë refuzuar të marrin dije, duke qenë se platforma online nuk është alternativë.

Java e parë e mësimit, Zhapaj: Hiqni policët nga dera. Universiteti vartës i ministrisë

Publikuar më: 21/10/2021, ora 15:20

Në javën e parë të nisjes së mësimit në auditore për studentët, ende nuk ka të dhëna sesa prej tyre janë vaksinuar dhe sa të tjerë kanë refuzuar të marrin dije, duke qenë se platforma online nuk është alternativë.