Java kundër diskriminimit në Shqipëri

Në kuadër të javës anti diskriminim, Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi po organizon, me mbështetjen e Këshillit të Evropës, një seri aktivitetesh publike në Tiranë dhe qytete të tjera për të promovuar diversitetin, barazinë dhe tolerancën. Për të folur për këtë javë të rëndësishme, ishte e ftuar në studion e “Dita jonë” Iva Çoku, drejtuesja e Veprimit për Promovimin e Diversitetit në Këshillin e Evropës, si dhe Robert Gajda, Komisioneri kundër diskriminimit.