Java nis ndryshe, lehtësohen më tej masat anti-Covid

Nga rikthimi i maturantëve në shkolla, te hapja e lokaleve, gazetarët e A2, Ornela Joti dhe Anxhelo Haruni raportojnë të rejat më të fundit.