Java politike në SHBA/ Rikthimi triumfues i Trump dhe përplasjet për debatin

Rrjedha që mori fushata zgjedhore në Shtetet e Bashkuara javën e fundit ishte çdo gjë tjetër veçse e zakonshme. Pak ditë pasi u tha amerikanëve se po kthenin kursin e pandemisë, e pasi kishte sfiduar haptazi rregullat anti-covid në aktivitete e tubime elektorale, Presidenti amerikan Donald Trump njoftoi se ishte prekur nga koronavirusi.