Java sjell mot të paqëndrueshëm, vranësira të shumta dhe reshje deri në fundjavë

Tanja Porja sjell parashikimin për javën që sapo ka filluar, që do të njohë një ulje drastike të temperaturave, ndërkohë që muaji qershor parashikohet si tejet i nxehtë.