Javë e kthjellët dhe e nxehtë, qershori mbyllet me 39 gradë

Publikuar më: 27/6/2022, ora 10:03

Javë e kthjellët dhe e nxehtë, qershori mbyllet me 39 gradë

Publikuar më: 27/6/2022, ora 10:03

Parashikimi i motit në A2 CNN nga meteorologia Tanja Porja.