Javë e kthjellët dhe shumë e nxehtë

Publikuar më: 18/7/2022, ora 07:38

Javë e kthjellët dhe shumë e nxehtë

Publikuar më: 18/7/2022, ora 07:38

Parashikimi i motit në A2 CNN nga meteorologia Tanja Porja