Jean Todt: Pasionin për makinat e keni, duhet vetëm të bëni rrugët më të sigurta

Kongresi rajonal i Federatës Ndërkombëtare të Automobilizmit ka sjellë në Shqipëri një prej figurave më të spikatura të botës së makinave, Jean Todt. Ai është edhe një personazh shumë i dashur edhe për shqiptarët, pasi ka drejtuar Ferrari-n në vitet e arta, kur Michael Schumacher mbretëronte në Formula 1. Todt vjen për herë të dytë në Shqipëri, pas një vizite të parë në vitin 2012, dhe tregon në një intervistë ekskluzive për A2, ndryshimet që ai sheh, në veçanti përparimeve sa i përket sporteve motorike.