“Jemi në situatë karteli ekonomik dhe politik”, Shano: Shteti po i krijon vetë monopolet

Publikuar më: 28/10/2021, ora 22:37

“Jemi në situatë karteli ekonomik dhe politik”, Shano: Shteti po i krijon vetë monopolet

Publikuar më: 28/10/2021, ora 22:37

Eksperti i ekonomisë Dritan Shano deklaroi se Shqipëria sot ndodhet në një situatë karteli ekonomik dhe politik. Sipas Shanos, shteti shqiptar në vend që t’i luftonte monopolet po i krijon vetë ato, duke i lënë paratë vetëm në një grusht njerëzish.

“Jemi në situatë karteli ekonomik dhe politik”, Shano: Shteti po i krijon vetë monopolet

Publikuar më: 28/10/2021, ora 22:37

Eksperti i ekonomisë Dritan Shano deklaroi se Shqipëria sot ndodhet në një situatë karteli ekonomik dhe politik. Sipas Shanos, shteti shqiptar në vend që t’i luftonte monopolet po i krijon vetë ato, duke i lënë paratë vetëm në një grusht njerëzish.