“Jemi në situatë katastrofe pas tërmetit, ka kaos dhe jo seriozitet”

Qeveria po përballet tashmë me situatën post-tërmet. Por nuk është e vetmja. Ekonomia gjithashtu ka përpara sfida të mëdha.