“Jeni ëmbëlsira për në fund!”. “Je shoqëruar me gjithë rrugaçët e Tiranës”. Debate mes Ramës dhe Spahos në Kuvend

Publikuar më: 8/9/2022, ora 11:44

“Jeni ëmbëlsira për në fund!”. “Je shoqëruar me gjithë rrugaçët e Tiranës”. Debate mes Ramës dhe Spahos në Kuvend

Publikuar më: 8/9/2022, ora 11:44