Jepet “drita jeshile” në komision për enciklopedinë shqiptare, procesi i hartimit nis më 1 janar

Publikuar më: 14/11/2022, ora 16:00

Jepet “drita jeshile” në komision për enciklopedinë shqiptare, procesi i hartimit nis më 1 janar

Publikuar më: 14/11/2022, ora 16:00

Shqipëria dhe Kosova janë sot ndër vendet e pakta në Europë që ende nuk kanë një enciklopedi. Pas nënshkrimit në Prishtinë, botimi albanologjik ka marrë merr “dritën jeshile” edhe në Komisionin për Ekonominë dhe Financat. “Enciklopedia Shqiptare” pritet të zbatohet brenda një periudhe 5-vjeçare, ndërsa puna për të parashikohet të fillojë më 1 janar 2023.

Jepet “drita jeshile” në komision për enciklopedinë shqiptare, procesi i hartimit nis më 1 janar

Publikuar më: 14/11/2022, ora 16:00

Shqipëria dhe Kosova janë sot ndër vendet e pakta në Europë që ende nuk kanë një enciklopedi. Pas nënshkrimit në Prishtinë, botimi albanologjik ka marrë merr “dritën jeshile” edhe në Komisionin për Ekonominë dhe Financat. “Enciklopedia Shqiptare” pritet të zbatohet brenda një periudhe 5-vjeçare, ndërsa puna për të parashikohet të fillojë më 1 janar 2023.