Jepini një “mundësi” fjalëve shqipe, nuk janë “nul”

Nga A2 CNN
3 Korrik 2019, 14:43 | Aktualitet

Si çdo të mërkurë, Profesor Edmond Tupja, në “Dita Jonë” për të folur për 5 fjalë shqipe që duhen shpëtuar. “Inekzistent”, “shans”, “nul”, “benefit” dhe “intimidoj” janë fjalët e huaja të zgjedhura për ditën e sotme, të cilat kanë fjalë shqipe që mund të përdoren shumë mirë në vend të tyre. Ndiqni bisedën në studio për t’i mësuar.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Bruna Çifligu