Jeta autentike si mënyrë suksesi

Publikuar më: 11/5/2022, ora 09:39

Jeta autentike si mënyrë suksesi

Publikuar më: 11/5/2022, ora 09:39

“Nuk ka rëndësi se kush je, duhet vetëm që të bësh një hap përpara dhe të nisësh të jetosh jetën më të mirë të mundshme për ty. Përdor alarmin tënd të brendshëm për t’u zgjuar ndaj asaj, që është thirrja jote në jetë, madhështia jote, mençuria që të është dhënë.” – Këto janë fjalët e Tony Jeton Selimit, një autor librash, folës motivues dhe këshilltar biznesi. Çfarë është jeta autentike, si mënyrë suksesi, Tony Jeton Selimi e shpjegon në “Dita jonë”.

Jeta autentike si mënyrë suksesi

Publikuar më: 11/5/2022, ora 09:39

“Nuk ka rëndësi se kush je, duhet vetëm që të bësh një hap përpara dhe të nisësh të jetosh jetën më të mirë të mundshme për ty. Përdor alarmin tënd të brendshëm për t’u zgjuar ndaj asaj, që është thirrja jote në jetë, madhështia jote, mençuria që të është dhënë.” – Këto janë fjalët e Tony Jeton Selimit, një autor librash, folës motivues dhe këshilltar biznesi. Çfarë është jeta autentike, si mënyrë suksesi, Tony Jeton Selimi e shpjegon në “Dita jonë”.