Jeta e shpendëve migratorë në fotografi

“Wildlife Albania Photography” është grupi më i madh i fotografëve shqiptarë në të gjitha trevat shqipfolëse në rajon, që me aparatet e tyre sjellin foto të shpendëve migratorë dhe kafshëve të egra të kapura në natyrë.