Jeta në Minsk të Bjellorusisë, nga protestat e vakëta tek investimet në sport dhe ndërtim

Kombëtarja e futbollit ndeshet sot me Bjellorusinë në Minsk, por cila është atmosfera që pasqyrohet në kryeqytetin e vendit që u pushtua nga protestat, pas rizgjedhjes së Presidentit Alexander Lukashenko? A janë stadiumet brenda standarteve që kërkohen dhe a investon Bjellorusia në sport? Për të gjitha këto na informon nga Minsku producenti i sportit në A2, Erald Kodhelaj.