Jeta në Ukrainën e luftës, gazetarja në Kiev: Jetojmë në bunkerë, rrugët bosh

Publikuar më: 10/3/2022, ora 20:23

Jeta në Ukrainën e luftës, gazetarja në Kiev: Jetojmë në bunkerë, rrugët bosh

Publikuar më: 10/3/2022, ora 20:23

Gazetari i zhvillimeve ndërkombëtare në A2 CNN, Xhevahir Qardaku, zhvilloi një interivstë me gazetaren, Anastasiia Deina, te medias "Zerkalo Nedeli" në Kiev lidhur me situatën në Ukrainë, luftimet, aspiratën e anëtarësimit në NATO dhe shpresën për paqe. Për të folur për ne ajo la për pak minuta bunkerin ku ishte stacionuar, teksa frika se mund te goditej nga ndonjë bombardim ishte e madhe. Për Anastasian, Rusia nuk është më një vend mik.

Jeta në Ukrainën e luftës, gazetarja në Kiev: Jetojmë në bunkerë, rrugët bosh

Publikuar më: 10/3/2022, ora 20:23

Gazetari i zhvillimeve ndërkombëtare në A2 CNN, Xhevahir Qardaku, zhvilloi një interivstë me gazetaren, Anastasiia Deina, te medias "Zerkalo Nedeli" në Kiev lidhur me situatën në Ukrainë, luftimet, aspiratën e anëtarësimit në NATO dhe shpresën për paqe. Për të folur për ne ajo la për pak minuta bunkerin ku ishte stacionuar, teksa frika se mund te goditej nga ndonjë bombardim ishte e madhe. Për Anastasian, Rusia nuk është më një vend mik.