Sondazh: A duhet prindërit të publikojnë fotot e fëmijëve në rrjetet sociale?
  • Po 7%
  • Jo 93%

Jeta pas vdekjes, çfarë na pret? Përvoja dhe dëshmi, pyetje që nuk gjejnë përgjigje

Nga A2 CNN
22 Shtator 2023, 08:40 | Aktualitet

I ftuar në studion e “Dita Jonë” në A2 CNN ishte Ermand Mertenika, inxhinier bio-mjekësor

Dita jonë