“Jetë në kitarë”, libri ku tregohet historia e Françesk Radit

“Françesk Radi, jetë në kitarë” është titulli i librit biografik të shkruar për kantautorin e famshëm shqiptar nga bashkëshortja e tij Tefta Radi dhe shkrimtari Demir Gjergji. I ftuar në Dita Jonë, për të folur për këtë libër, Demir Gjergji tregoi vështirësitë e hasura gjatë rrugës për të sjellë përpara publikut historinë e këngëtarit të njohur që ndërroi jetë pak vite më parë.