Jetesa e shtrenjtë në Tiranë, shkak mbipopullimi, rekomandohet të investohet në zonat rurale

Publikuar më: 22/11/2021, ora 20:32

Jetesa e shtrenjtë në Tiranë, shkak mbipopullimi, rekomandohet të investohet në zonat rurale

Publikuar më: 22/11/2021, ora 20:32

Për studiues të ekonomisë e sociologë, shtrenjtimi i kostos së jetesës në kryeqytet, përfshirë këtu rritjen e skajshme të çmimit të banesave është artificial dhe i evitueshëm.

Jetesa e shtrenjtë në Tiranë, shkak mbipopullimi, rekomandohet të investohet në zonat rurale

Publikuar më: 22/11/2021, ora 20:32

Për studiues të ekonomisë e sociologë, shtrenjtimi i kostos së jetesës në kryeqytet, përfshirë këtu rritjen e skajshme të çmimit të banesave është artificial dhe i evitueshëm.