Jetesë e re në Vaqarr, banorët lënë pas tokat dhe bagëtitë

Publikuar më: 26/11/2021, ora 15:00

Jetesë e re në Vaqarr, banorët lënë pas tokat dhe bagëtitë

Publikuar më: 26/11/2021, ora 15:00

Lagjja e re e Vaqarrit është e vetmja në Qarkun e Tiranës në të cilën kanë nisur të jetojnë banorët e prekur nga tërmeti. Prej disa ditësh, ata janë shpërngulur në shtëpitë e reja, duke lënë pas jetesën e vështirë në fshat me çadra dhe kontenierë.

Jetesë e re në Vaqarr, banorët lënë pas tokat dhe bagëtitë

Publikuar më: 26/11/2021, ora 15:00

Lagjja e re e Vaqarrit është e vetmja në Qarkun e Tiranës në të cilën kanë nisur të jetojnë banorët e prekur nga tërmeti. Prej disa ditësh, ata janë shpërngulur në shtëpitë e reja, duke lënë pas jetesën e vështirë në fshat me çadra dhe kontenierë.