Jo më ushqime të pashëndetshme në oborret e shkollave

Përditësuar më: 8/11/2021, ora 13:21

Jo më ushqime të pashëndetshme në oborret e shkollave

Përditësuar më: 8/11/2021, ora 13:21

Nutricionistja Blerina Bombaj komenton vendimin e Ministrisë së Arsimit dhe të Shëndetësisë, mbi faktin se disa ushqime, të cilësuara si të pashëndetshme për shëndetin e fëmijëve nuk do të lejohen të merren me vete apo te tregtohen më në ambientet brenda apo pranë shkollave 9-vjeçare dhe gjimnazeve të vendit.

Jo më ushqime të pashëndetshme në oborret e shkollave

Përditësuar më: 8/11/2021, ora 13:21

Nutricionistja Blerina Bombaj komenton vendimin e Ministrisë së Arsimit dhe të Shëndetësisë, mbi faktin se disa ushqime, të cilësuara si të pashëndetshme për shëndetin e fëmijëve nuk do të lejohen të merren me vete apo te tregtohen më në ambientet brenda apo pranë shkollave 9-vjeçare dhe gjimnazeve të vendit.