“Jo protestë në zonën e kuqe”, Policia e Shtetit: Prioritet, liderët europianë

Publikuar më: 3/12/2022, ora 15:34

“Jo protestë në zonën e kuqe”, Policia e Shtetit: Prioritet, liderët europianë

Publikuar më: 3/12/2022, ora 15:34

Planin e masave për sigurinë e samitit të 6 dhjetorit, ku do të marrin pjesë liderët e BE-së dhe të Ballkanit Perëndimor, Policia e Shtetit e ka konsultuar në bashkëpunim me autoritetet ndërkombëtare.

“Jo protestë në zonën e kuqe”, Policia e Shtetit: Prioritet, liderët europianë

Publikuar më: 3/12/2022, ora 15:34

Planin e masave për sigurinë e samitit të 6 dhjetorit, ku do të marrin pjesë liderët e BE-së dhe të Ballkanit Perëndimor, Policia e Shtetit e ka konsultuar në bashkëpunim me autoritetet ndërkombëtare.