Jo vetëm siguria ushqimore, socialistët në veprim disaplanësh me Kodin Penal

Besnik Bare, deputeti i Partisë Socialiste, ishte i ftuar në Ditarin e orës 13:00, nga ku foli për ndryshimet në kodin penal për sigurinë ushqimore dhe jo vetëm.

Shkarkoni aplikacionin e A2