Joga, praktikë me përfitime të shumta për njeriun

Publikuar më: 24/6/2022, ora 09:00

Joga, praktikë me përfitime të shumta për njeriun

Publikuar më: 24/6/2022, ora 09:00

Dita Ndërkombëtare e Jogës kremtohet në të gjithë botën, që nga viti 2015, çdo 21 qershor. Dhe Tirana nuk bëri përjashtim as këtë vit. Praktikantë dhe dashamirës të jogës u mblodhën në një aktivitet të veçantë në Liqenin e Farkës, ndërsa sot ishte e ftuar në studion e “Dita jonë”, instruktorja e jogës, Nesila Hajdini, e cila na tregoi më shumë për përfitimet e kësaj praktike.

Joga, praktikë me përfitime të shumta për njeriun

Publikuar më: 24/6/2022, ora 09:00

Dita Ndërkombëtare e Jogës kremtohet në të gjithë botën, që nga viti 2015, çdo 21 qershor. Dhe Tirana nuk bëri përjashtim as këtë vit. Praktikantë dhe dashamirës të jogës u mblodhën në një aktivitet të veçantë në Liqenin e Farkës, ndërsa sot ishte e ftuar në studion e “Dita jonë”, instruktorja e jogës, Nesila Hajdini, e cila na tregoi më shumë për përfitimet e kësaj praktike.