Johnny Depp magjeps Venecian në prezantimin e filmit të ri

Johnny Depp ka mahnitur të gjithë në tapetin e kuq të festivalit ndërkombëtar të filmit në Venecia. 56-vjeçari prezantoi filmin e tij te ri, “Waiting for the Barbarians”, ku interpretojnë gjithashtu Robert Pattinson dhe Mark Ryliance.