Johnson gati për luftë, hedh bomba bashkë me ukrainasit

Publikuar më: 25/7/2022, ora 09:35

Johnson gati për luftë, hedh bomba bashkë me ukrainasit

Publikuar më: 25/7/2022, ora 09:35

Kryeministri britanik Boris Johnson, mori pjesë në një stërvitje ushtarake me trupat ukrainase vizituese në Yorkshire. Në një video të publikuar nga Downing Street, Johnson mund të shihet i veshur me një xhaketë kamuflazhi ndërsa ai hedh një granatë bedel dhe i tregohet se si të përdorë armatime të ndryshme. Teksa bën këto veprime, kryeministri në largim dëgjohet të thotë “lavdi Ukrainës”.

Johnson gati për luftë, hedh bomba bashkë me ukrainasit

Publikuar më: 25/7/2022, ora 09:35

Kryeministri britanik Boris Johnson, mori pjesë në një stërvitje ushtarake me trupat ukrainase vizituese në Yorkshire. Në një video të publikuar nga Downing Street, Johnson mund të shihet i veshur me një xhaketë kamuflazhi ndërsa ai hedh një granatë bedel dhe i tregohet se si të përdorë armatime të ndryshme. Teksa bën këto veprime, kryeministri në largim dëgjohet të thotë “lavdi Ukrainës”.