Johnson: Gjoba për shkelësit, kemi blerë 7 mijë respiratorë

Kryeministri britanik, Boris Johnson, urdhëroi izolimin e plotë të banorëve për të frenuar përhapjen e koronavirusit. Ata do të dalin vetëm për të blerë ushqime, ilaçe dhe një herë në ditë për ushtrim sporti. Gjithashtu mbylli çdo dyqan përveç supermarketeve dhe farmacive.